Δεδομένου ότι Houstonians προσαρμόζονται στο σχολείο στο σπίτι, μερικοί που δοκιμάζουν την πρόκληση της απώλειας εκμάθησης, μια αγαπημένη τοπική μη κερδοσκοπική οργάνωση σιγουρεύεται ότι τα παιδιά έχουν τα ακαδημαϊκά υλικά που χρειάζονται.

Η Barbara Μπους Χιούστον Παιδείας Ίδρυμα και Reliant έχουν συνεργαστεί για την παροχή 30.000 δολάρια σε κουπόνια για τα βιβλία και άλλα βασικά στοιχεία μάθησης σε περισσότερες από δώδεκα Χιούστον-οργανώσεις περιοχή που εξυπηρετούν μειονεκτούντα παιδιά.

Η πρωτοβουλία voucher θα βοηθήσει στον μετριασμό της απώλειας μάθησης του καλοκαιριού και της υποστήριξης της κατ’ οίκον μάθησης, σύμφωνα με δήλωση. Η προσπάθεια είναι μια επέκταση του HTX Διαβάζει Book Drive φιλοξενείται από την Barbara Μπους Χιούστον Παιδείας Ίδρυμα κυρίες για την Παιδεία Guild σε συνεργασία με Reliant και το Χιούστον Rockets Γυναικών Οργάνωση.

Αυτό το δώρο έρχεται στα τακούνια της δωρεάς $300.000 reliant στο Χιούστον-περιοχή COVID-19 πρωτοβουλίες ανακούφισης για να προστατεύσει τους εργαζομένους πρώτης γραμμής και εκείνους που επηρεάζονται δυσμενώς από την πανδημία και τη δωρεά του Ιδρύματος 100.000 νέων βιβλίων στους σπουδαστές HISD.

“Reliant είναι παθιασμένος με την υποστήριξη της νεολαίας στην κοινότητά μας, και μπορούμε να κάνουμε μια πραγματική διαφορά με τη θέση βιβλία στα χέρια των παιδιών,” δήλωσε η Elizabeth Killer, Reliant πρόεδρος. “Με το κλείσιμο των σχολείων και τις μαθησιακές επιπτώσεις αισθητές σε εθνικό επίπεδο λόγω covid-19, η συνεχής συνεργασία μας με την Barbara Bush Χιούστον Παιδείας Ίδρυμα είναι πιο σημαντική από ποτέ.”

Οι οργανισμοί που θα επωφεληθούν από το δώρο περιλαμβάνουν:

Κέντρο εκπαίδευσης ενηλίκων, ένωση αρκούδας ενωμένη μεθοδιστική εκκλησία, βιβλία μεταξύ των παιδιών, μουσείο των παιδιών του Χιούστον, δημόσια βιβλιοθήκη νομών Harris – καταδρομικό περιέργειας, αστική ένωση περιοχής του Χιούστον, ίδρυμα δημόσιων βιβλιοθηκών του Χιούστον, σχολείο ελευθερίας HYPE, Α.Ε., iWRITE μη κερδοσκοπική οργάνωση, φθάσει έξω και διαβάζεται στο ίδρυμα εκμάθησης των παιδιών της υγείας UT, η συμμαχία, το δωμάτιο ανάγνωσης των παιδιών, το κοινοτικό κέντρο Wesley, και το πρόγραμμα storybook των γυναικών του Τέξας.

«Τα παιδιά των οικογενειών χαμηλού εισοδήματος δοκιμάζουν χαρακτηριστικά την ετήσια απώλεια εκμάθησης καλοκαιριού,» εν λόγω Δρ Julie Baker Finck, πρόεδρος του ιδρύματος αλφαβητισμού του Χιούστον του Barbara Μπους, σε μια δήλωση. “Ωστόσο, οι ειδικοί προβλέπουν ότι η «διαφάνεια μάθησης» θα επιδεινωθεί από το κλείσιμο σχολείων που ξεκίνησε το Μάρτιο λόγω του coronavirus. Είναι ζωτικής σημασίας – τώρα περισσότερο από ποτέ – να ενδυναμώσουμε τα παιδιά με βιβλία στο σπίτι και να εξοπλίσουμε τις οικογένειες με πόρους για να βοηθήσουν στη συνέχιση της μάθησης.»

Το Ίδρυμα έχει επίσης ξεκινήσει #WeRead, μια εικονική διαβάσει δυνατά πρωτοβουλία ενθαρρύνοντας τα παιδιά και τις οικογένειες να διαβάζουν μαζί. Η πρωτοβουλία παρέχει επίσης πόρους και συμβουλές για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για να βοηθήσει στην υποστήριξη της ανάπτυξης αλφαβητισμού ενός παιδιού στο σπίτι.