Η Νατάσα μπορεί να ωθεί 40 αλλά ενώ οι περισσότεροι φίλοι της έχουν γίνει, ή γίνονται, νεαρές μητέρες, ένα παιδί είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει.

Και σίγουρα όχι ένα κλάμα, μωρό που αναζητά την προσοχή με μια εξαιρετική παραγωγή poo και εμετού.

Θα προτιμούσε να κατεβάσει μερικές ακόμη πίντες και να πάει κλαμπ ευχαριστώ.

Αλλά μια απομονωμένη απόδραση αλλάζει τα πάντα όταν ένα ορφανό μωρό προσγειώνεται στην αγκαλιά της-κυριολεκτικά – χωρίς καμία εξήγηση (δεν θέλω πραγματικά να χαλάσω πώς). Είναι όλα μέρος της άγριας και kooky προϋπόθεση του The Baby, μια νέα κωμωδία τρόμου του Ηνωμένου Βασιλείου από το HBO και το Sky.

Ειτε σου αρεσει ειτε οχι, η Νατάσα αμφισβητείται με ευθύνη και καμία ελπίδα να επανενώσει το παιδί με τη μητέρα του. Αλλά η περίεργη δεν τελειώνει εκεί με έναν αριθμό νεκρών σωμάτων που αρχίζει να συγκεντρώνεται σε μια κωμωδία σφαλμάτων που ξεπερνούν μόνο τον τελικό προορισμό.

Κάθε φορά που προσπαθεί να χωρίσει τρόπους με το μωρό παράξενα περιστατικά αρχίζουν να συμβαίνουν, ή κάποιος άλλος λήγει. Όλο αυτό το διάστημα, η κενή έκφραση στο πρόσωπο του βρέφους κραυγάζει αθωότητα, ή ο διάβολος ενσαρκωμένος-πάρτε την επιλογή σας.

Ακόμα και οι φίλοι της Νατάσα, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι τερατώδεις μητέρες οι ίδιοι, συμπεριφέρονται σαν να ήταν μητέρα του παιδιού καθ ‘ όλη τη διάρκεια. Περίμενε, τι;

Και φυσικά υπάρχει το φρικτό τελετουργικό της αλλαγής πάνας – προειδοποιήστε ότι είναι poo για μέρες-και διάφορες ευθύνες ύπνου, σίτισης και πολλά άλλα. Το μωρό είναι ο χειρότερος εφιάλτης της Νατάσα, αλλά η επόμενη απόλαυση.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Michelle de Swarte (η Δούκισσα) είναι απολαυστικά πεισματάρης και ανταγωνιστική, γεγονός που δημιουργεί έναν αναζωογονητικό πρωταγωνιστικό χαρακτήρα. Οι σκηνοθέτες Nicole Kassell και Stacey Gregg έχουν καταγράψει μερικές ανεκτίμητες λήψεις του μικρού παιδιού σε γελοίες σκηνές, από τις οποίες ο de Swarte αναπηδά όμορφα.

Τα επεισόδια που Συν-δημιουργήθηκαν από τους Siân Robins-Grace και Lucy Gaymer είναι επίσης μόλις 30 λεπτά, καθιστώντας αυτό ένα πολύ εύκολο, και πολύ τρελό, ψυχαγωγία.