Μία από τις πολλές ατυχείς συνθήκες της πανδημίας ζωής είναι το τέλος των μεγάλων, πλούσιο κοινωνικές συγκεντρώσεις. Αυτές τις μέρες, όποιος σχεδιάζει μια εκδήλωση – ειδικά ένα γάμο – πρέπει να πάρει δημιουργική υπό την κατήφεια του COVID-19.

Τώρα, ένα αγαπημένο οργανικό αστικό αγρόκτημα προσφέρει βοήθεια σε όσους επιθυμούν να δέσουν τον κόμπο με ένα ενημερωτικό, εικονικό συμβαίνει, πάνω στην ώρα για την εποχή του γάμου. Η Hope Farms, το αστικό κόσμημα επτά στρεμμάτων που προωθεί την υγιεινή διατροφή για τους πιο άπορους της πόλης, θα φιλοξενήσει μια εκδήλωση στο Instagram Live, με τίτλο Bubbles & Brides, την Τρίτη 14 Ιουλίου στις 9 π.μ.

Η εκδήλωση Bubbles & Brides, η οποία θα πραγματοποιηθεί @r4sfoundation, θα προσφέρει νέες ιδέες για γάμους και ιδιωτικές γιορτές στο αστικό αγρόκτημα. Εν τω μεταξύ, οι τοπικοί εμπειρογνώμονες θα εξυπηρετήσουν επάνω τις συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσουν το νέο κανονικό στο γάμο που προγραμματίζει.

Οι θεατές μπορούν να αναμένουν μυστικά εμπιστευτικών πληροφοριών και τα πάντα νύφες πρέπει να γνωρίζουν για το σχεδιασμό ενός γάμου μικρο κατά τη διάρκεια της νέας κανονικής. Ελπίδα Farms ιδρυτής, Gracie Cavnar, θα χρησιμεύσει ως συντονιστής, μαζί με την περιοχή γκουρού σχεδιασμό γάμου και την κοινωνική εμπειρογνώμονες εκδήλωση, όλα αγγίζοντας για το πώς να δώσει το γεγονός σας το “wow παράγοντας.”

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν τις γαμήλιες βινιέτες hope farms που έχουν στηθεί σε όλο το αγρόκτημα. Οι προτεινόμενοι παρουσιαστές είναι η Barbara McKnight με τον Culinare, η Elizabeth Whitehead με το The Butler’s Pantry, η Courtney Paddock με τη Μικρή Coterie, η Ana Llovera με το Socialite Διασκεδαστικ, οι Southern Glazers Spirits & Wine, η Jody Stevens με τα Jody Cakes, η Andrea de Gortari με το The Bake Happening και η Jen McDonald με την Jen McDonald Καλλιγραφία.