Η νέα σειρά Netflix LGBTQI + Heartstopper είναι η πιο γλυκιά του είδους της από την αγάπη, Simon.

Η ιστορία ενηλικίωσης του Ηνωμένου Βασιλείου βασίζεται στο κωμικό και γραφικό μυθιστόρημα της Άλις Όσεμαν, η οποία έχει επίσης γράψει το σενάριο. Παράγεται από τη βρετανική-αυστραλιανή εταιρεία See-Saw Films, ο 8 η σειρά μερών διατηρεί την κινούμενη προέλευσή της με ακμάζει καρδιές, πουλιά, φύλλα και μουσικές νότες όποτε λιώνουν οι καρδιές.

Στο επίκεντρο της ιστορίας είναι ο Τσάρλι (Τζο Λοκ) ένας ανοιχτά γκέι, αλλά ντροπαλός, μαθητής γυμνασίου που βρίσκει τον εαυτό του ελκυσμένο στον “βασιλιά ράγκμπι” του σχολείου Νικ (κιτ Κόνορ) ένας ευγενικός και κατανοητός συμμαθητής.

Οι φίλοι του Joe, ally Tao (William Gao) και Tobie (Isaac Henderson) προστατεύουν τον νεαρό φίλο τους, ενώ η τρανς φίλη Elle (Yasmin Finney) ξεκινά τη νέα της ζωή στο τοπικό σχολείο κοριτσιών. Εκεί φιλάει την Τάρα (Κορίνα Μπράουν) και τον Ντάρσι (Κίζι Έντζελ) που μοιράζονται νέα ότι βγαίνουν επίσης μαζί.

Αλλά ο Τσάρλι βρίσκεται στο ριμπάουντ από τον κλειστό Μπεν (Σεμπάστιαν Κροφτ) όταν αρχίζει να ερωτεύεται τον Νικ, μια σχέση που ανθίζει σε όλο το αγόρι συναντά αγόρι / αγόρια γίνονται φίλοι / αγόρια ερωτεύονται τόξο της σειράς. Υπάρχουν κλεφτές ματιές, κλεμμένα φιλιά, μυστικές πινελιές και ανακάλυψη καθώς ο Νικ, συγκεκριμένα, βρίσκει τον εαυτό του ελκυστικό στον νέο του φίλο.

Ενώ ο Τσάρλι κινδυνεύει απελπισμένα να σπάσει την καρδιά του, είναι επίσης ώριμος για τα χρόνια του σε μια εστία δυνητικού εκφοβισμού. Ευτυχώς υπάρχει ένας συμπαθητικός δάσκαλος γκέι τέχνης (Fisayo Akinade) και μια μεγάλη αδελφή Tori (Jenny Walser) στο χέρι με ποικίλους βαθμούς υποστήριξης-σε αντίθεση με τους σχεδόν απόντες γονείς αυτής της σειράς (εκτός από ένα μικρό ρόλο από την υπέροχη Olivia Coleman).

Σε αυτή την πολύ σύγχρονη σειρά-όπου τα παιδιά έχουν σαφή λαβή για την ομοφοβική συμπεριφορά – ο σκηνοθέτης Euros Lyn χρησιμοποιεί έξυπνα SMS για να απεικονίσει χαρακτήρες που εκφράζουν αληθινά συναισθήματα, ακόμα κι αν διαγράφουν μηνύματα τόσο γρήγορα όσο τα γράφουν.

Η χρήση του φειδωλή κινούμενα σχέδια κρατά το φως ιστορία και οι σχεδιαστές παραγωγής έχουν πάει όλα έξω για να εισφέρει χρώμα καραμέλα σε κάθε ευκαιρία.

Η ιδέα του gay teen που έχει μια συντριβή στον straight guy είναι σχεδόν καινούργια (πράγματι ο όμορφος διάβολος περιλαμβάνει ακόμη και το ποδόσφαιρο και τη μουσική), αλλά αυτό που κάνει αυτό το τραγούδι είναι οι παραστάσεις και ιδιαίτερα το τόξο για τον Nick, το οποίο δεν θα χαλάσω.

Μόλυβδος Joe Locke αναποφάσιστα γλυκό και υποτιμά το ρόλο του Τσάρλι, συνδυάζεται με Kit Connor παρά το γεγονός ότι δεν Φυσικά μοιάζει πολύ με ένα ράγκμπι βασιλιά σε όλα. Και ο Γουίλιαμ Γκάο αξίζει μια αναφορά μόνο για τα μαλλιά του.

Υπάρχουν επιλογές που είναι πολύ 2022 και που μπορεί να εκπλήξουν ένα παλαιότερο ΛΟΑΤΚΙ κοινό, ενώ μιλούν ειλικρινά σε ένα νεότερο και ενημερωμένο εφηβικό κοινό. Προτεινόμενη.